baby lying on white comforter

#109 Een mooie, natuurlijke bevalling en een spannende vroeggeboorte – Ervaringsverhaal van Lisanne

Lisanne heeft 2 totaal verschillende bevallingen gehad. Haar eerste bevalling was heel mooi en rustig. Er werd de tijd genomen, waardoor de bevalling zonder ingrepen op een natuurlijke manier kon verlopen. Haar bevalplan speelde hierin een hele grote rol. Het werd uiteindelijk een prachtige bevalling waar Lisanne heel positief op terugkijkt!

De tweede bevalling van Lisanne was onverwacht. Met 23 weken braken haar vliezen. Er volgde een hele spannende tijd en haar dochter werd met 27 weken via een keizersnede geboren. Deze bevalling was het tegenovergestelde van haar eerste bevalling. Waarbij haar eerste bevalling volledig hands-off verliep, was het nu alle hens aan dek om haar kindje te redden.

Hoe Lisanne deze 2 bevallingen heeft ervaren, legt ze uit in de podcast. Ook legt ze uit hoe belangrijk haar bevalplan voor haar is geweest en geeft ze een gouden tip aan moeders die ook een heftige bevalling hebben meegemaakt.

Ben je benieuwd naar Lisanne? Meer informatie over Lisanne vind je op Instagram: instagram.com/mama.lisanne

Wil je meer weten over het verwerken van je heftige bevalling in 2 uur tijd? Ga dan naar www.mpowermoms.nl/tbt of volg me op instagram.com/mpowermomsnl

Klik hier om de podcast te beluisteren.

Ook is de Mpower Moms Podcast te beluisteren via Spotify, iTunes en Soundcloud.

Deel dit bericht