In 4 dagen meer rust in je hoofd, meer energie en tijd om op te laden met de Ontspannen Moeder Challenge

Foto buiten tuin

Je bent de hele dag druk bezig en er lijkt maar geen einde te komen aan je to-do list. Wasjes draaien, voor de kinderen zorgen, het huishouden, je werk. Je bent blij als je 's avonds een uurtje voor jezelf hebt.

Je vraagt je af hoe andere moeders het aanpakken. Bij anderen lijkt het zoveel makkelijker te gaan. Je vind je kinderen fantastisch hoor, maar soms verlang je stiekem even terug naar de tijd voordat je kinderen had.

Want wat had je toen veel tijd! En energie! Eigenlijk voel je je schuldig dat je dit denkt, want je zou je kinderen absoluut niet willen missen. Maar even wat meer tijd voor jezelf zou heel welkom zijn.

Het is gewoon veel allemaal. En tijd voor jezelf schiet er nu vaak bij in. Tot 's avonds laat ben je aan het opruimen. Plof je eindelijk op de bank, ben je veel te moe om de dingen te doen die je jezelf had voorgenomen.

En als je dan een avond genoeg energie hebt om nog even wat klusjes af te maken, dan ben je zo druk bezig dat het zo weer middernacht is. Daar gaat je plan om een keer op tijd naar bed te gaan en bij te slapen.

Je voelt dat je sneller geirriteerd en minder geduldig bent doordat je continu bezig bent. Je hoofd zit vol. Je moet aan zoveel dingen denken.

Is dit hoe het moederschap er daadwerkelijk uitziet, vraag je jezelf af. De hele dag door gestrest en gehaast zijn en in een soort van overleefstand staan? Of kan het ook op een andere manier? Op een makkelijkere, meer ontspannen manier?

Meer rust in je hoofd en lijf, meer energie en momenten om op te laden, dat is wat je wilt.

Het liefste zou je nu een paar dagen willen slapen of de hele dag series bingewatchen. Je voelt dat je daar behoefte aan hebt. Maar die tijd is er niet.

Het is niet gek dat je voelt dat het je af en toe even teveel wordt. Dat is heel normaal en kan komen door stress, door vermoeidheid of doordat je de hele dag door bezig bent.

Je hoeft niet per se een vakantie te boeken om jezelf op te laden. Het kan ook op een andere, makkelijkere manier. Door regelmatig heel kort jezelf op nummer 1 te zetten zonder dat je gezin of werk hieronder lijdt. En door je hoofd leeg te maken en bewust je energie hoog te houden gedurende de dag, zodat je geen dipjes meer ervaart halverwege of op het einde van de dag.

Je wilt je niet meer laten leiden door gedachtes dat je het niet goed doet als moeder en het bij anderen veel makkelijker lijkt te gaan. Lijkt inderdaad, want alle moeders worstelen met dezelfde dingen. De een gaat er alleen iets makkelijker mee om dan de ander.

Het leven als moeder hoeft niet zwaar te zijn. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk. Dat levert je veel meer rust, tijd, energie en ontspanning op.

Na de Ontspannen Moeder Challenge:

⭐️ Ken jij de gouden tips die zorgen voor meer rust in je hoofd en lijf

⭐️ Weet jij de belangrijkste stappen die ervoor zorgen dat jij de dag energiek doorkomt, zodat je veel meer voor elkaar krijgt in een kortere tijd

⭐️ Ken je alle geheimen over wat je het beste wel en niet kunt doen tijdens jouw oplaadmomenten

⭐️ Pak jij tijd voor jezelf zonder in je hoofd bezig te zijn met alles wat je nog moet doen, zodat je eindelijk dat goede boek kunt lezen of die leuke serie kunt kijken

⭐️ Zet jij jezelf op nummer 1 zetten zonder dat je gezin of werk daar onder lijdt

⭐️ Merk je dat je een geduldigere moeder bent die meer kan genieten van haar kinderen.

⭐️ Weet je hoe je je perfectionisme de baas kunt blijven

⭐️ Blijf je niet hangen in vervelende gevoelens, maar weet je wat je kunt doen als het tegenzit

⭐️ Kom jij de tropenjaren met je kinderen op een relaxte, ontspannen manier door, zodat je hier later met een tevreden gevoel op terug kunt kijken

Deze vierdaagse Ontspannen Moeder Challenge is voor jou als jij het gevoel hebt dat je continu 'aan' staat als moeder en verlangt naar meer rust en ontspanning. Het is niet altijd makkelijk om rust te pakken en op tijd op te laden. Het leven kan behoorlijk druk zijn. De Ontspannen Moeder Challenge helpt je hierbij, zodat jij nu echt momentjes voor jezelf pakt om op te laden. 4 dagen lang krijg jij tips en oefeningen om een meer ontspannen moeder te kunnen zijn!

De training heeft een waarde van €97,- Jij kunt nu meedoen voor €47,-

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze challenge is geschikt voor iedere moeder die stress en onrust ervaart en verlangt naar ontspannen moederschap. Iedere moeder heeft wel eens het gevoel dat het allemaal teveel is. Als je meer wilt weten over hoe je op een makkelijke manier veel meer rust in je hoofd en lijf krijgt, dan is deze challenge voor jou!

Hoe ziet de Ontspannen Moeder Challenge eruit?

✅ In totaal duurt de challenge 4 dagen.

✅ Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je binnen een paar minuten een mail met de eerste dag van de challenge.

✅ Daarna krijg je 3 dagen lang iedere ochtend een mail met de link naar de video en werkboek van die dag.

✅ Op de laatste dag ontvang je de opname van de afsluitende masterclass.

 

Je ontvangt:

👉 3 video’s van 15 a 20 minuten per video

👉 3 invulbare werkboeken met in totaal meer dan 25 pagina's waar je praktisch mee aan de slag kan

👉 Een verdiepende masterclass van 1,5 uur

👉 Onbeperkt toegang en je kunt de challenge in je eigen tempo doorlopen

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4 goede

Ervaringen van moeders die meededen aan de Ontspannen Moeder Challenge:

‘Ik heb de Ontspannen Moeder Challenge als zeer prettig ervaren. Je bent enthousiast en maakt alles lekker inzichtelijk. Het fijnste wat ik nu toepas is dat ik, wanneer mijn kind gaat slapen, eerst iets voor mezelf doe. Even niks, even opladen met een kopje thee. In plaats van mijn telefoon te pakken lees ik 1 hoofdstuk uit mijn boek. Heerlijk ontspannen en weer verder. Ik pak mijn oplaadmomenten en weet wat ik nodig heb om me goed te blijven voelen. Ook de zin: 80 is prachtig, is goed blijven hangen. Ik ben liever een leuke, ontspannen moeder dan een gestreste en niet leuke moeder omdat alles perfect moet zijn. Ik weet nu hoe ik mijn perfectionisme kan loslaten. Dit geeft me zoveel rust. Ik krijg veel meer voor elkaar en voel me energiek.' Willemijn, 30 jaar

‘De Ontspannen Moeder Challenge vond ik heel interessant. Je bent enthousiast en maakt alles lekker inzichtelijk. Je geeft duidelijke voorbeelden en dat maakt de challenge heel fijn om te volgen. Ik dacht dat ik wel wist hoe ik kon opladen, maar heb zoveel nieuwe inzichten opgedaan die ik meteen kon toepassen dat ik me na een paar dagen al een heel stuk energieker voel en meer rust heb. Het zijn vaak die kleine dingetjes die zo belangrijk zijn, maar die een enorm verschil maken. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is hoe ik kan voorkomen dat ik in een energiedip terecht kom en hoe ik mijn perfectionisme kan loslaten. Alles moest bij mij perfect, waardoor ik heel lang bezig was met taken. Nu weet ik: goed is goed genoeg en handel ik daarnaar.' Merel, 32 jaar

Foto park

De Ontspannen Moeder Challenge gaat €97,- worden, maar jij kunt nu instappen voor maar €47,-.

82788007_169080321168989_8367472023554752512_n

Nog even voorstellen...

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en coach en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man heeft altijd de helft van de tijd in het buitenland gezeten voor zijn werk, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorgde, terwijl ik ook een eigen bedrijf had. Dit zorgde ervoor dat ik goed moest plannen, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kon houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen met deze challenge?
Door op een van de 'Ja, ik doe mee' knoppen te klikken. Zodra je de betaling hebt overgemaakt, ontvang je binnen een paar minuten de bevestigingsmail met daarin alle informatie.

Hoe lang kan ik de challenge bekijken?
Je houdt levenslang toegang tot deze challenge. Daardoor krijg je ook automatisch toegang tot alle updates van deze Challenge.

Wat is de investering voor deze online challenge?
De investering wordt €97,-, maar is nu tijdelijk €47,-.

Is er de mogelijkheid om vragen te stellen?
Nee, deze Ontspannen Moeder Challenge kun je geheel zelf doorlopen. Daarom kan ik deze kennis, tips en oefeningen ook met je delen voor deze lage prijs. Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan is het Mpower Moms Program VIP een goede optie voor je.

Voor wie is deze Challenge geschikt?
Deze Challenge is geschikt voor iedere moeder die weleens stress en onrust ervaart en verlangt naar meer rust en ontspannen moederschap.

Ik heb zoveel vertrouwen in deze challenge dat ik een niet tevreden = geld terug garantie bied. Als jij binnen 14 dagen besluit dat je niet tevreden bent, ontvang je je geld terug.

De Ontspannen Moeder Challenge heeft een waarde van €97,- Jij kunt nu meedoen voor €47,-.

niet-goed-geld-terug