10 tips om met een positief gevoel naar je zwangerschap en bevalling te kijken

Wil jij regelmatig tips en adviezen per e-mail ontvangen hoe je je de moeder kunt zijn die je altijd al hebt willen zijn?  Meld je dan nu aan en je ontvangt direct mijn e-book '10 tips om met een positief gevoel naar je zwangerschap en bevalling te kijken' helemaal gratis!

Tips om positiever naar je zwangerschap en bevalling te kijken

Herken je dit?

Het wordt je soms allemaal teveel. Aan die lange to-do list lijkt geen einde te komen. Je hebt het gevoel dat je continu bezig bent. Ben je met je kind aan het spelen, dan ben je in je hoofd bezig met alles wat je nog moet doen. Daar voel je je soms wel eens schuldig over. Hoe doen andere ouders dat? En hoe kun jij een fijne balans vinden tussen het moederschap, je werk en tijd voor jezelf?

Wist je dat er heel veel factoren zijn die van invloed zijn op hoe jij als moeder bent? Een voorbeeld daarvan is je zwangerschap en bevalling. Dit kan invloed hebben op de band die je met je kind hebt. Met mijn ervaring in de verloskunde en psychologie heb ik de beste 10 tips voor je gebundeld in dit e-book, zodat jij met een positief gevoel naar je zwangerschap en bevalling kunt kijken!

Dit is de allerlaatste kans om dit e-book te downloaden. Er komt namelijk een nieuw e-book aan met tips om de moeder te kunnen worden die je altijd al hebt willen zijn! Wil je deze als eerste in je mailbox ontvangen? Meld je dan alvast hieronder aan.

Tips om positiever naar je zwangerschap en bevalling te kijken

Vraag mijn 10 gratis gouden tips aan!

  • Ik behandel jouw gegevens vertrouwelijk. Hiervoor verwijs ik je naar de privacyverklaring.