Download hieronder je gratis e-book om een stressvrije moeder te worden in drie stappen

Nieuwe cover e-book

Word een stressvrije moeder in drie stappen!

Dit e-book is speciaal voor jou, lieve moeder. Omdat het moederschap niet alleen maar leuk is, maar soms ook behoorlijk pittig kan zijn. Omdat het niet altijd makkelijk is om een goede balans te vinden tussen jezelf, je gezin en je werk. Omdat het leven al druk genoeg is en ik jou rust en vertrouwen gun. Daarom heb ik dit gratis e-book voor je gemaakt, zodat jij in drie stappen minder stress ervaart en een ontspannen moeder wordt.

Foto met Evi

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je continu bezig bent, maar de dingen die je doet, geven je geen (of bijna geen) voldoening. Aan het einde van de dag voel je je eigenlijk wel opgelucht dat je kind in bed ligt, want je bent moe. Het liefst kruip je op de bank om te gaan Netflixen, want je hebt geen energie meer voor andere dingen. Je baalt dat je niet aan alles bent toegekomen wat je je had voorgenomen. Je vraagt jezelf af: doe ik het eigenlijk wel goed?

In dit e-book geef ik je drie waardevolle stappen die mij en meerdere moeders om mij heen heel erg hebben geholpen. Bij elke stap krijg je een mini-oefening om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Want hoe zou het voor je zijn als jij minder gestresst bent als moeder en je daardoor meer aan kunt?

78182256_147272410016447_4907156098827419648_n

Na het lezen en toepassen van dit e-book:

  • Heb jij inzicht in je tijd en weet je hoe je deze veel bewuster kunt besteden
  • Weet jij precies hoe je makkelijk nee zegt tegen dingen en personen die jou geen voldoening geven
  • Weet jij hoe je ervoor zorgt dat jij de dag energiek doorkomt
  • Ervaar jij minder stress
  • Kun je meer aan als moeder!

Vraag nu gratis jouw e-book aan!