Van Stressmom naar Powermom! In drie stappen naar relaxed moederschap

Dit stappenplan is speciaal voor jou, lieve moeder. Omdat het moederschap niet alleen maar leuk is, maar soms ook behoorlijk pittig kan zijn. Omdat het niet altijd makkelijk is om een goede balans te vinden tussen jezelf, je gezin en je werk. Omdat het leven al druk genoeg is en ik jou rust en vertrouwen gun. Daarom heb ik dit gratis stappenplan voor je gemaakt, zodat jij in drie stappen van Stressmom naar Powermom kunt gaan en relaxed moederschap kunt ervaren.  Meld je hieronder aan, dan ontvang je direct mijn stappenplan 'Van Stressmom naar Powermom! In drie stappen naar relaxed moederschap' helemaal gratis!

Ebook cover (zonder wit)

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je continu bezig bent, maar de dingen die je doet, geven je geen (of bijna geen) voldoening. Aan het einde van de dag voel je je eigenlijk wel opgelucht dat je kind in bed ligt, want je bent moe. Het liefst kruip je op de bank om te gaan Netflixen, want je hebt geen energie meer voor andere dingen. Je baalt dat je niet aan alles bent toegekomen wat je je had voorgenomen. Je vraagt jezelf af: doe ik het eigenlijk wel goed?

In dit stappenplan geef ik je drie waardevolle stappen die mij en meerdere moeders om mij heen heel erg hebben geholpen. Bij elke stap krijg je een mini-oefening om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Want hoe zou het voor je zijn als jij van Stressmom naar Powermom gaat?

Ebook cover (zonder wit)

Vraag ‘Van Stressmoms naar Powermom’ gratis aan!

  • Ik behandel jouw gegevens vertrouwelijk. Hiervoor verwijs ik je naar de privacyverklaring.