Download hieronder je gratis e-book om een stressvrije moeder te worden in drie stappen

Je ontvangt ook mijn e-mails die ervoor zorgen dat jij een ontspannen en relaxte moeder wordt. Uitschrijven kan met één klik. (Privacy Policy)

E-book cover nieuw

Word een stressvrije moeder in drie stappen!

Dit e-book is speciaal voor jou, lieve moeder. Omdat het moederschap niet alleen maar leuk is, maar soms ook behoorlijk pittig kan zijn. Omdat het niet altijd makkelijk is om een goede balans te vinden tussen jezelf, je gezin en je werk. Omdat het leven al druk genoeg is en ik jou rust en vertrouwen gun. Daarom heb ik dit gratis e-book voor je gemaakt, zodat jij in drie stappen minder stress ervaart en een ontspannen moeder wordt.

Foto met Evi

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je continu bezig bent, maar de dingen die je doet, geven je geen (of bijna geen) voldoening. Aan het einde van de dag voel je je eigenlijk wel opgelucht dat je kind in bed ligt, want je bent moe. Het liefst kruip je op de bank om te gaan Netflixen, want je hebt geen energie meer voor andere dingen. Je baalt dat je niet aan alles bent toegekomen wat je je had voorgenomen. Je vraagt jezelf af: doe ik het eigenlijk wel goed?

In dit e-book geef ik je drie waardevolle stappen die mij en meerdere moeders om mij heen heel erg hebben geholpen. Bij elke stap krijg je een mini-oefening om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Want hoe zou het voor je zijn als jij minder gestresst bent als moeder en je daardoor meer aan kunt?

78182256_147272410016447_4907156098827419648_n

Na het lezen en toepassen van dit e-book:

  • Heb jij inzicht in je tijd en weet je hoe je deze veel bewuster kunt besteden
  • Weet jij precies hoe je makkelijk nee zegt tegen dingen en personen die jou geen voldoening geven
  • Weet jij hoe je ervoor zorgt dat jij de dag energiek doorkomt
  • Ervaar jij minder stress
  • Kun je meer aan als moeder!

Wie ben ik?

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en bevallingsexpert en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man heeft altijd de helft van de tijd in het buitenland gezeten voor zijn werk, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorgde, terwijl ik ook een eigen bedrijf had. Dit zorgde ervoor dat ik goed moest plannen, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kon houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Daarnaast ben ik de eerste psycholoog in Nederland die de Trauma Buster Technique (een hele zachte, kortdurende techniek voor het verwerken van trauma's) mag toepassen om nare ervaringen rondom zwangerschap, bevalling en het eerste jaar na de geboorte te verwerken.

Vraag nu gratis jouw e-book aan!

82788007_169080321168989_8367472023554752512_n