Doe mee met de online training van 'Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder', zodat jij grip krijgt op jouw emoties en gedrag

IMG_5977

Voordat je moeder werd, had je allerlei verwachtingen over hoe jij zou zijn als moeder. Je zou een geduldige moeder zijn die op een rustige manier tegen haar kinderen praat, ontspannen is en de energie heeft om veel voor elkaar te krijgen.

Maar de realiteit is:

 • Dat de gebroken nachten je opbreken. Energie om vanalles samen met je kinderen te doen, heb je niet. Je bent al blij als de kinderen in bad zijn geweest en op tijd op de opvang/ school zijn, jij op tijd op je werk verschijnt en je het eten op tijd klaar hebt. Het liefst zet je je kinderen voor de tv, omdat je geen energie meer over hebt.
 • Dat je het niet leuk vindt om de hele dag je kinderen te vermaken. Je kinderen vinden het leuk om te kleuren en in de zandbak te spelen, maar jij krijgt er geen energie van.
 • Je de hele dag door druk bent, maar aan het eind van de dag niet het idee hebt dat je productief bent geweest. Je hebt wel veel gedaan, maar die to do list is nog steeds niet af en lijkt alleen maar groter te worden.
 • Dat je opgelucht bent als de kinderen in bed liggen, want dan heb je eindelijk RUST!
 • Je continu aan het piekeren bent. Doe ik het wel goed? Waarom lijkt het bij andere moeders zoveel makkelijker te gaan?
 • Dat alles zo moeizaam lijkt te gaan, terwijl je zo je best doet om het leuk en gezellig te maken.
 • Je snel boos wordt als iets niet gaat zoals verwacht. Je kunt het er niet bijhebben als de kinderen vervelend zijn. Het wordt je teveel.

Ben je ja aan het knikken terwijl je dit leest, doe dan mee aan de online training: 'Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder’. In deze online training leer ik jou de formule om grip te krijgen op je emoties, de 3 geheimen die ervoor zorgen dat jij een fijne balans creëert, waardoor je meer aan kunt en ken je het ene ding wat ervoor zorgt dat jouw kind veel rustiger wordt.

In deze online training leer je:

 1. De formule om grip te krijgen op je emoties en waarom 80% van de moeders er geen controle over heeft.
 2. De 3 geheimen om een goede balans te creëren.
 3. Het ene ding wat ervoor zorgt dat jij een goede mindset aanneemt en waardoor jouw kind veel rustiger wordt.

De online training heeft een waarde van €97,- Jij kunt nu meedoen voor €47,-

Waarom grip krijgen op je korte lontje?

Omdat een ontspannen moeder zorgt voor ontspannen kinderen! Om een ontspannen moeder te kunnen zijn, is het belangrijk dat jij weet hoe emoties in elkaar steken en hoe jij er controle over kunt uitoefenen. Als jij weet wat je nodig hebt, kun jij meer aan als moeder en kun je dit inplannen. En als je weet hoe jouw gedachten verantwoordelijk zijn voor hoe jij je gedraagt, kun je daadwerkelijk iets veranderen!

Wees niet bang, je komt er tijdens de training niet achter dat je alles fout doet als moeder. Je komt er alleen achter hoe het gemakkelijker kan.

Je krijgt op deze training een niet goed = geld terug garantie. Dus wat heb je te verliezen? Je kunt door blijven gaan zoals je altijd hebt gedaan, maar dan gooi je jaren weg omdat je constant gespannen bent. Dat hoeft niet en is super zonde. Of je kunt deze training volgen en er waardevolle tips en trucs uithalen, waardoor jij meer rust en energie ervaart.

De online training ‘Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder’ heeft een waarde van €97,- Jij kunt nu meedoen voor €47,-.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze online training is geschikt voor iedere moeder. Iedere moeder heeft wel eens het gevoel dat het allemaal teveel is. Als je meer bewustwording wil in hoe je op een makkelijke manier grip kunt krijgen op je emoties en gedrag, dan is deze training voor jou!

Hoe ziet de online training eruit?

 • Na het plaatsen van je bestelling, krijg je binnen een paar minuten een mail met de link naar de pagina waar de drie video’s, audio’s en werkboeken op staan. Je kunt deze in je eigen tempo doorlopen.
 • De video’s zijn ook als audio’s te beluisteren, zodat jij als drukke moeder de online training zelfs onderweg kunt volgen.
 • Het zijn 3 online trainingen met in totaal meer dan een uur aan video en audio en 3 werkboeken van in totaal meer dan 30 pagina’s.
 • Je krijgt onbeperkt toegang.
Foto met Evi

Herkenbaar?

‘Dat er zoveel op mij af zou komen als moeder had ik niet verwacht. Tuurlijk zou het druk zijn, maar dat ik de hele dag aan het rennen en vliegen zou zijn? Het gaf me behoorlijk veel stress en voor mijn gevoel had ik geen moment rust. Ik merkte dat ik er op bepaalde dagen beter tegen kon dan op andere dagen. Wanneer mijn kind voor mijn gevoel te veel aan het drammen was of niet wilde luisteren, dan werd het me te veel. Voor mijn gevoel was ik op dat moment te streng voor mijn kind, terwijl het probleem bij mij lag. Ik weet nu wat ervoor zorgt dat ik er af en toe niet tegen kan en vooral, hoe ik het anders kan aanpakken. Want daardoor heb ik meer geduld en kan ik meer aan. Mijn kind reageert daar ook weer op, waardoor de sfeer thuis veel beter is.’ Aniek, 30 jaar

Waarom ik jou hierbij kan ondersteunen

Ik ben psycholoog, coach en zelf moeder. Ik combineer de wetenschappelijke inzichten uit de psychologie samen met de praktische oefeningen van coaching en de menselijkheid van het moederschap, want het moet natuurlijk wel haalbaar zijn allemaal! Ik weet als geen ander dat je als moeder vaak tijd tekort komt. Daarom bespreek ik alles helder en duidelijk, maar wel to the point. Door praktische opdrachten toe te voegen aan de theorie, kun je alle opdrachten meteen toepassen. Elke moeder is anders, elke situatie is anders en iedereen ervaart het moederschap anders. In mijn opdrachten houd ik daar rekening mee, zodat het voor alle moeders nuttig is om hieraan mee te doen.

Na de online training van ‘Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder’:

 • Ken jij de formule om grip te krijgen op je emoties
 • Heb jij de controle over hoe jij reageert op anderen
 • Weet jij de 3 geheimen om een goede balans te creëren
 • Ken jij de belangrijkste stappen om energiek de dag door te komen
 • Ken jij de gouden tip waardoor jij minder stress ervaart en minder gehaast bent
 • Weet jij het ene ding wat ervoor zorgt dat jij een goede mindset aanneemt en waardoor jouw kind veel rustiger wordt
 • Kun jij door middel van makkelijke oefeningen je gedrag beïnvloeden
 • Ken je de formule om een meer ontspannen moeder te zijn

De online training ‘Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder’ gaat €97,- worden, maar jij kunt nu instappen voor maar €47,-.

niet-goed-geld-terug