Doe mee met de online training van 'Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder', zodat jij grip krijgt op jouw emoties en gedrag en een meer relaxte moeder kunt zijn!

IMG_5977

Voordat je moeder werd, had je allerlei verwachtingen over hoe jij zou zijn als moeder. Je zou een geduldige moeder zijn die op een rustige manier tegen haar kinderen praat, ontspannen is en de energie heeft om veel voor elkaar te krijgen.

Maar de realiteit is:

 • Dat de gebroken nachten je opbreken. Energie om vanalles samen met je kinderen te doen, heb je niet. Je bent al blij als de kinderen in bad zijn geweest en op tijd op de opvang/ school zijn, jij op tijd op je werk verschijnt en je het eten op tijd klaar hebt. Het liefst zet je je kinderen voor de tv, omdat je geen energie meer over hebt.
 • Dat je het niet leuk vindt om de hele dag je kinderen te vermaken. Je kinderen vinden het leuk om te kleuren en in de zandbak te spelen, maar jij krijgt er geen energie van.
 • Je de hele dag door druk bent, maar aan het eind van de dag niet het idee hebt dat je productief bent geweest. Je hebt wel veel gedaan, maar die to do list is nog steeds niet af en lijkt alleen maar groter te worden.
 • Dat je opgelucht bent als de kinderen in bed liggen, want dan heb je eindelijk RUST!
 • Je continu aan het piekeren bent. Doe ik het wel goed? Waarom lijkt het bij andere moeders zoveel makkelijker te gaan?
 • Dat alles zo moeizaam lijkt te gaan, terwijl je zo je best doet om het leuk en gezellig te maken.
 • Je snel boos wordt als iets niet gaat zoals verwacht. Je kunt het er niet bijhebben als de kinderen vervelend zijn. Het wordt je teveel.

Als je nu denkt: Ja, dit klopt! Dan is de online training 'Kort lontje, zo word je weer een relaxte moeder' 100% de juiste stap voor jou!

We doen allemaal ons best als moeder, maar soms wordt het ons even teveel. Dat is niet gek en heel normaal. Dat kan komen door vermoeidheid, door stress of doordat je de hele dag door bezig bent. Het leven als moeder is nou eenmaal behoorlijk druk.

Jij wilt een leuke, relaxte moeder zijn die haar geduld makkelijk kan bewaren. Als je kind vervelend is, dan wil je op een rustige manier reageren. Het liefst zou je op tijd aanvoelen wanneer het je teveel gaat worden, zodat je jezelf tot rust kunt brengen. Het gedrag van je kinderen bepaalt niet meer hoe jij je gaat voelen. Jij bepaalt dit zelf. Je wilt genoeg energie hebben om de dingen te doen die je leuk vindt en wilt hier zelf invloed op hebben. Als je voelt dat het je teveel wordt, dan trek je jezelf omhoog. Jij weet uit die dip te komen. Je laat je niet tegenhouden door allerlei angsten, twijfels en onzekerheden.

Je wilt je niet meer laten leiden door gedachtes dat je het niet goed doet als moeder en het bij anderen veel makkelijker lijkt te gaan. Lijkt inderdaad, want alle moeders worstelen met dezelfde dingen. De een gaat er alleen iets makkelijker mee om dan de ander.

Het leven als moeder hoeft niet zwaar te zijn. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk. Dat levert je veel meer rust, tijd, energie en ontspanning op.

Resultaat

⭐️ Wil jij van een gehaaste, gestreste moeder naar een ontspannen, relaxte moeder gaan?

⭐️ Wil jij je energie hoog houden gedurende de dag, zodat je meer aan kunt?

⭐️ Wil jij minder stress ervaren?

⭐️ Wil jij weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je positiever denkt over jezelf als moeder en dit ook echt gaat geloven?

⭐️ Wil jij een kort lontje voorkomen?

⭐️ Wil jij op een ontspannen manier omgaan met een situatie die helemaal anders loopt dan je je had voorgesteld?

Doe dan mee aan de online training 'Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder', zodat je een ontspannen moeder wordt die genoeg energie heeft om te doen wat ze wil doen en zich niet meer laat leiden door haar emoties. De training heeft een waarde van €97,- Jij kunt nu meedoen voor €47,-

Voor wie is deze training?

Deze online training is geschikt voor iedere moeder. Iedere moeder heeft wel eens het gevoel dat het allemaal teveel is. Als je meer bewustwording wilt in hoe je op een makkelijke manier grip kunt krijgen op je emoties en gedrag, dan is deze training voor jou!

Hoe ziet de online training eruit?

✔️ Na het plaatsen van je bestelling, krijg je binnen een paar minuten een mail met de link naar de pagina waar drie trainingen op staan.

✔️ Training 1 gaat over emoties, training 2 gaat over energie en de derde training gaat over mindset.

✔️ Je krijgt in totaal meer dan een uur aan video en audio en 3 werkboeken met in totaal meer dan 30 pagina’s.

✔️ De video’s zijn als audio’s te beluisteren, zodat jij als drukke moeder de online training zelfs onderweg kunt volgen.

✔️ Je krijgt onbeperkt toegang en kunt de training in je eigen tempo doorlopen.

Inhoud OTO

Na de online training van ‘Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder’:

 • Ken jij de formule om grip te krijgen op je emoties
 • Heb jij de controle over hoe jij reageert op anderen
 • Weet jij de 3 geheimen om een goede balans te creëren
 • Ken jij de belangrijkste stappen om energiek de dag door te komen
 • Ken jij de gouden tip waardoor jij minder stress ervaart en minder gehaast bent
 • Weet jij het ene ding wat ervoor zorgt dat jij een goede mindset aanneemt en waardoor jouw kind veel rustiger wordt
 • Kun jij door middel van makkelijke oefeningen je gedrag beïnvloeden
 • Ken je de formule om een meer ontspannen moeder te zijn
Foto met Evi

Herkenbaar?

‘Dat er zoveel op mij af zou komen als moeder had ik niet verwacht. Tuurlijk zou het druk zijn, maar dat ik de hele dag aan het rennen en vliegen zou zijn? Het gaf me behoorlijk veel stress en voor mijn gevoel had ik geen moment rust. Ik merkte dat ik er op bepaalde dagen beter tegen kon dan op andere dagen. Wanneer mijn kind voor mijn gevoel te veel aan het drammen was of niet wilde luisteren, dan werd het me te veel. Voor mijn gevoel was ik op dat moment te streng voor mijn kind, terwijl het probleem bij mij lag. Ik weet nu wat ervoor zorgt dat ik er af en toe niet tegen kan en vooral, hoe ik het anders kan aanpakken. Want daardoor heb ik meer geduld en kan ik meer aan. Mijn kind reageert daar ook weer op, waardoor de sfeer thuis veel beter is.’ Aniek, 30 jaar

De online training ‘Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder’ gaat €97,- worden, maar jij kunt nu instappen voor maar €47,-.

82788007_169080321168989_8367472023554752512_n

Nog even voorstellen...

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en bevallingsexpert en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man heeft altijd de helft van de tijd in het buitenland gezeten voor zijn werk, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorgde, terwijl ik ook een eigen bedrijf had. Dit zorgde ervoor dat ik goed moest plannen, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kon houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Je hoeft niet zelf uit te vinden waardoor het komt dat je dat korte lontje ervaart. Je hoeft hier niet mee te blijven worstelen. Het is zoveel makkelijker als je weet wat bij jou een kort lontje veroorzaakt, hoe je hier grip op kunt krijgen en een uitbarsting kunt voorkomen.

Wees niet bang, je komt er tijdens de training niet achter dat je alles fout doet als moeder. Je komt er alleen achter hoe het gemakkelijker kan.

Je krijgt op deze training een niet goed = geld terug garantie. Je hoeft niets uit te leggen. Als jij binnen 14 dagen besluit dat je niet tevreden bent, ontvang je je geld terug. Dus wat heb je te verliezen? Je kunt door blijven gaan zoals je altijd hebt gedaan, maar dan gooi je jaren weg omdat je constant gespannen bent. Dat hoeft niet en is super zonde. Of je kunt deze training volgen en er waardevolle tips en trucs uithalen, waardoor jij meer rust en energie ervaart.

De online training ‘Kort lontje? Zo word je weer een relaxte moeder’ heeft een waarde van €97,- Jij kunt nu meedoen voor €47,-.

niet-goed-geld-terug