Gratis online masterclass:

Energieboost voor kersverse moeders: 5 verrassende tips voor meer tijd en meer energie

Je ontvangt ook mijn e-mails die ervoor zorgen dat jij een ontspannen en relaxte moeder wordt. Uitschrijven kan met één klik. (Privacy Policy)

IMG_5977

Je ontdekt in de masterclass:

✅ Of de roze wolk eigenlijk wel bestaat en welke factoren hierop van invloed zijn.

✅ 5 verrassende tips die zorgen voor meer tijd en meer energie in het prille moederschap

✅ De beste adviezen voor de meest voorkomende ongemakken bij de baby en jezelf (gebaseerd op de ervaring van honderden moeders)

✅ Het geheim om als moeder meer grip op je leven te krijgen

✅ Ook is er een Q&A waar je je vragen kunt stellen

Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, als je je aanmeld ontvang je ook een opname die 2 dagen te bekijken is.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

✅ Voor moeders die verlangen naar meer energie om te doen wat ze willen doen en meer grip op hun tijd willen hebben.

❌ Deze masterclass is niet voor jou als jij 100% tevreden bent in het moederschap en niks wilt veranderen.

 

In deze online masterclass deel ik 5 verrassende tips uit de Mpower methode die direct zorgen voor meer grip op je tijd en meer energie in het eerste jaar na de geboorte, zodat jij nu echt een ontspannen moeder kunt zijn.

Ik vertel je alle strategieën die ik tijdens mijn opleidingen verloskunde en psychologie heb geleerd en die ikzelf en honderden andere net bevallen moeders toepassen om meer tijd, energie, rust en ontspanning te ervaren in het moederschap.

Heb je het gevoel dat je to do list oneindig is, je op het einde van de dag helemaal op bent en vind je het lastig om je werk, gezin en tijd voor jezelf te combineren? Verlang je naar minder stress en meer rust in je hoofd? Meld je dan aan voor deze masterclass en ervaar meer energie en meer ontspanning, zodat jij de moeder kunt zijn die je wilt zijn 💫

82788007_169080321168989_8367472023554752512_n

Wie ben ik?

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en bevallingsexpert en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man heeft altijd de helft van de tijd in het buitenland gezeten voor zijn werk, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorgde, terwijl ik ook een eigen bedrijf had. Dit zorgde ervoor dat ik goed moest plannen, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kon houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Daarnaast ben ik de eerste psycholoog in Nederland die de Trauma Buster Technique (een hele zachte, kortdurende techniek voor het verwerken van trauma's) mag toepassen om nare ervaringen rondom zwangerschap, bevalling en het eerste jaar na de geboorte te verwerken.

Meld je gratis aan voor de online masterclass:

Energieboost voor kersverse moeders: 5 verrassende tips voor meer tijd en meer energie