Gratis online masterclass:

De Mpower methode: Meer tijd en meer energie voor moeders!

Je ontvangt ook mijn e-mails die ervoor zorgen dat jij een ontspannen en relaxte moeder wordt. Uitschrijven kan met één klik. (Privacy Policy)

IMG_5977

Je ontdekt in de masterclass:

  • Wat de nummer 1 reden is waarom 80% van de moeders stress ervaart
  • De 5 belangrijkste stappen die zorgen voor meer tijd en meer energie
  • Het ene ding wat ervoor gaat zorgen dat je weer een leuke, ontspannen moeder kunt zijn
  • Het geheim voor meer rust in je hoofd
  • Ook is er een Q&A waar je je vragen kunt stellen
82788007_169080321168989_8367472023554752512_n

Wie ben ik?

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en coach en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man zit de helft van de tijd in het buitenland, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorg, terwijl ik ook een eigen bedrijf heb. Dit vraagt om een goede planning, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kan houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Meld je gratis aan voor de masterclass via de knop bovenin deze pagina.