Mpower Moms Program

Durf je het eigenlijk niet toe te geven, maar heb je het idee dat het moederschap jou soms zwaar valt?

Misschien verlang je stiekem wel eens terug naar de tijd voordat je kinderen had. Dat je een hele nacht door kon slapen en zelfs uit kon slapen! Dat je tijd had om die leuke serie te bekijken of een goed boek te lezen.

Er met je partner op uit kon gaan wanneer jij daar zin in had. Een veel zorgelozer leven leiden. Na een lange werkdag uitgeput op de bank ploffen en niks meer moeten.

Rust in je hoofd en energie genoeg om de dingen te doen die je leuk vindt, dat is wat je wilt.

Je houdt echt heel veel van je kind! En je doet ontzettend je best. Je voelt dat het af en toe wat teveel wordt. Soms valt het je zwaar en weet je niet meer hoe je al die ballen in de lucht moet houden.

Je betrapt jezelf er op dat wanneer je even rust hebt onder de douche, dat je dan het liefst even huilt omdat je het zwaar vindt. En van jezelf mag je er niet over klagen, want andere moeders lukt het toch ook? Wat zullen anderen er wel niet van denken als jij echt zegt hoe jij je (af en toe) voelt.

Je vindt het lastig om je werk en je gezinsleven te combineren en zou daar graag een goede balans in vinden.

Als je kind huilt, dan merk je dat het je heel veel doet. Dat je er steeds minder goed tegen kunt. Misschien irriteer je je zelfs. Je voelt je heel onrustig en schaamt je soms dat je dit voelt.

80357102_149822113094810_33250232351326208_n

Je hebt nu het gevoel dat:

 • Je geen controle hebt over de dag. Je hebt geen plan, je kinderen bepalen hoe jouw dag eruit ziet.
 • Je ervaart stress, want je wilt zoveel, maar hebt zo weinig tijd.
 • Je energieniveau is laag.
 • Je vindt het lastig om een balans te vinden tussen je werk, je gezin en jezelf.
 • De verwachtingen die jij had over hoe jij als moeder zou zijn, kloppen niet met de realiteit.
 • Je relatie staat onder spanning door de komst van jullie kindje.
 • Tijd voor jezelf is zeldzaam. En als je even tijd voor jezelf hebt, scroll je door Facebook of Instagram om te zien hoe andere moeders het moederschap aanpakken

Je kinderen zijn maar zo kort zo klein. Je beseft dat het nu tijd is om echt iets te gaan veranderen.
Je wilt meer energie en meer tijd. Bewuster genieten van de tijd samen met je kinderen.

Je bent klaar met angsten, twijfels en onzekerheden en voelt dat het tijd is om de moeder te zijn die je altijd al hebt willen zijn. Dat je zelf de regie neemt en zelf de touwtjes in handen hebt. Jouw kinderen bepalen niet meer hoe jouw dag er uitziet, jij bepaalt dit.

Jij wilt op tijd aanvoelen wanneer het tijd is voor jezelf en neemt die stap dan ook. Zonder schuldgevoel, omdat je weet wat het je oplevert. Door dit op een goede manier toe te passen, zit je de hele dag in een hoge energie.

Je wilt je geen zorgen meer maken over hoe je je werk en je gezin moet combineren. Je wilt er echt zijn voor je kind en niet met 1001 andere dingen in je hoofd bezig zijn, terwijl je aandacht aan je kind geeft.

Jij bent er klaar voor om een energieke en ontspannen moeder te worden! 

IMG_5977

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en bevallingsexpert en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man heeft altijd de helft van de tijd in het buitenland gezeten voor zijn werk, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorgde, terwijl ik ook een eigen bedrijf had. Dit zorgde ervoor dat ik goed moest plannen, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kon houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Daarnaast ben ik de eerste psycholoog in Nederland die de Trauma Buster Technique (een hele zachte, kortdurende techniek voor het verwerken van trauma's) mag toepassen om nare ervaringen rondom zwangerschap, bevalling en het eerste jaar na de geboorte te verwerken.

Life doesn't come with a manual

Zo ziet het Mpower Moms Program eruit

Er zijn 2 varianten van het Mpower Moms Program, een basisvariant en een VIP variant.

In de basisvariant krijg je onbeperkt toegang tot een online leeromgeving met verschillende modules. Onderwerpen die aan bod komen zijn oa welke invloed jouw bevalling en zwangerschap hebben op het moederschap, vervelende gevoelens leren ombuigen naar fijne gevoelens waardoor je meer kunt genieten, de do's en don'ts wanneer je tijd voor jezelf hebt, hoe je jezelf het beste kunt opladen als je weinig energie hebt, de veranderende relatie met je partner en hoe je de band met je kind kunt versterken.

In de VIP variant krijg je alles van de basisvariant + drie 1-op-1 calls met mij van 60 minuten. En je krijgt 3 maanden onbeperkt contact via Whatsapp, zodat jij 24/7 al je vragen, twijfels en onzekerheden kwijt kunt!

De online leeromgeving

De online leeromgeving bestaat uit 10 verschillende modules. De modules die aan bod komen zijn:

  1. De invloed van jouw zwangerschap en bevalling op hoe je als moeder bent
  2. De grootste veranderingen als moeder en trucjes om hier slim mee om te gaan
  3. De juiste mindset als moeder
  4. Me-time zonder schuldgevoel
  5. Zo creëer je de perfecte balans tussen je werk, gezin en jezelf
  6. Energiek en enthousiast, hoe word je dat?
  7. Stay focused
  8. Verdrietig zijn mag! Moeder zijn is een rollercoaster van emoties
  9. De veranderende relatie met je partner, hoe houd je je relatie gezond nu jullie kinderen hebben?
  10. Versterk de band met je kind

In iedere module vind je video’s waarin ik je alles vertel over het onderwerp van die module, zoals een goede hechting met je kind, focus leren houden op wat jij belangrijk vindt zodat je je to-do list afkrijgt en hoe krijg je rust in je hoofd. Je krijgt werkboeken met oefeningen om makkelijk thuis te kunnen toepassen. En ik geef je tips zodat jij relaxt door het leven kan gaan en je je energie hoog houdt gedurende de dag.

Deze online leeromgeving zit zowel in de basisvariant als in de VIPvariant.

78182256_147272410016447_4907156098827419648_n

In de VIPvariant van het Mpower Moms Program krijg je naast de online omgeving ook dit erbij:

3 coach calls

In totaal heb je 3 coach calls met mij. Iedere maand 1 call van 60 minuten. Je kunt in deze gesprekken alles bespreken waar je tegenaan loopt en al je vragen stellen. Ik denk met je mee en help je obstakels te overwinnen. De coach calls vinden online plaats via Zoom.

Onbeperkt contact via Whatsapp

Via Whatsapp kun je 3 maanden lang 24/7 je vragen, angsten en twijfels kwijt via een tekstberichtje of een voiceberichtje van max 3 minuten. Op het moment dat je iets wilt gaan veranderen, krijg je te maken met allerlei onzekerheden. Daarom ben ik er voor jou om je te ondersteunen, zodat jij het gewenste resultaat ook echt gaat bereiken. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord.

Word een energieke en ontspannen moeder!

In dit programma leer jij alles om een ontspannen en energieke moeder te zijn!
Na het Mpower Moms Program:

 • Heb je rust in je hoofd
 • Weet jij het geheim voor een betere balans tussen je werk, je gezin en jezelf
 • Ken jij het ene ding wat ervoor zorgt dat je geen dipje meer hebt halverwege of op het einde van de dag, maar genoeg energie om de dag door te komen
 • Krijg jij door 3 stappen uit de Mpower methode vol vertrouwen je to-do list af
 • Heb jij focus op wat jij echt belangrijk vindt
 • Kun je aandacht aan jezelf besteden zonder schuldgevoel
 • Ken jij de 3 geheimen om je relatie met je partner goed te houden nu jullie kinderen hebben
 • Ken jij de formule om beter om te gaan met de meningen van anderen, zodat jij vol vertrouwen je eigen ding kunt doen
 • Weet jij alle geheimen over hoe jij de band met je kinderen nog sterker kunt maken
Foto met Evi

Stel je eens voor dat jij nu die relaxte, ontspannen moeder bent. Dat je rust in je hoofd hebt. Energie voor 10. Echt aandacht hebt voor je kinderen zonder afgeleid te raken. Dat je weer tijd hebt om dat ene goede boek te lezen wat al zo lang op je verlanglijstje staat. Hoe zou dat voor je zijn?

Je hebt nu 2 keuzes.

Keuze 1 is door blijven gaan zoals je altijd hebt gedaan. Het zelf nog even aankijken. Vraag jezelf eens af: hoe lang doe je dat al? Hoe lang kijk je het al aan? Wat is er de afgelopen tijd veranderd? Iedere dag waarop jij niks verandert en de dagen er hetzelfde blijven uitzien, is weer een dag dat je kinderen zijn gegroeid. Hoe bewust ben jij hiervan? Hoe goed besef jij dat je kinderen maar zo kort zo klein zijn? Je weet ook dat als je nu niks doet, het alleen maar meer irritatie en frustratie oplevert en je er echt geen leukere moeder van wordt.

Keuze 2 is dat je klaar bent met aanmodderen en wilt dat er echt iets verandert. Je wilt die energieke en ontspannen moeder zijn waarop je kinderen later terug kijken en zeggen: 'dat heb je goed gedaan mam.' Je bent er klaar mee om geleefd te worden en wilt nu de regie terug pakken. Je komt nu in actie.

De keuze is aan jou.

Ervaringen

'Eigenlijk merkte ik al verandering bij de eerste module. Ik dacht dat ik mijn bevalling goed verwerkt had, maar dat had ik mis. De eerste module over je zwangerschap en bevalling kwam wel binnen. Tranen met tuiten heb ik gehuild. Ik dacht nog: als dit het hele programma zo doorgaat, dan ben ik straks een wrak. Maar juist doordat ik de gevoelens en herinneringen aan mijn bevalling heb opgeschreven, voelde ik me opgelucht! De modules daarna waren erg fijn! Even omdenken en relativeren. De filmpjes ga ik nog regelmatig bekijken, omdat ze ervoor zorgen dat ik met beide benen op de grond blijf staan.' Yvonne, 30 jaar

Ik heb het VIPtraject gevolgd, omdat ik mezelf enorm ben tegengekomen nu ik een kind heb. Een kind krijgen confronteerde me met mijn eigen patronen. Ik was altijd gestrest en het liefst zette ik alles opzij voor een ander. De stap om dit programma te volgen was al een overwinning, omdat ik echt voor mezelf koos. Ook voelde ik me misselijk en moest overgeven, wanneer ik het gevoel had dat ik geen controle had over wat er op een dag gebeurde. En dat was vaak. Door het traject met Meike kwam ik erachter dat dit kwam doordat ik mijn zware bevalling nog niet had verwerkt.  Door hier mee aan de slag te gaan, viel er een last van mijn schouders. Ik voel me weer mezelf. Ik raak niet meer in paniek als ik even geen controle heb over een situatie. Dit programma had ik eigenlijk meteen na de bevalling moeten volgen, dat had me veel frustratie gescheeld.' Sylvia, 34 jaar

'Ik voel me nu veel rustiger en zelfverzekerder. Voordat ik het programma volgde, was ik heel gestrest en de hele dag door bezig met dingen die ik niet leuk vond, maar waarvan ik dacht dat ze belangrijk waren. Hierdoor ervaarde ik veel druk en geen tijd voor mezelf. Nu weet ik prioriteiten te stellen, waardoor ik meer van mijn kind kan genieten. Als ik aandacht heb voor mijn kind, dan ben ik echt met mijn kind bezig en niet met andere dingen in mijn hoofd. Ik voel me meer ontspannen en mijn kind voelt dat ook, waardoor hij minder driftbuien heeft en het gezelliger is bij ons thuis.' Marloes, 34 jaar

‘Dat mijn gedachten bepalen hoe ik mij voel, had ik niet gedacht. Ook niet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor wat ik denk en dus hoe ik mij voel. Door middel van het stappenplan wat ik heb gekregen, weet ik precies wat ik moet doen als ik voel dat het me teveel wordt. Daardoor kan ik mezelf tot rust brengen en heb ik minder last van woede uitbarstingen en huilbuien. Fijn voor mezelf, maar ook voor mijn man en kinderen. Ik ben weer een gezellige, leuke moeder in plaats van een gefrustreerde en gestresste moeder.’  Judith, 31 jaar

Investering

Mpower Moms Program Basis

☑️ 10 online modules

☑️ Exclusieve video’s, werkboeken,  worksheets, templates, oefeningen en inzichtgevende vragen

☑️ Levenslange toegang tot de online leeromgeving, inclusief alle lessen, materialen en updates

€247 of 3 maandtermijnen van €90

Mpower Moms Program VIP

☑️ Alles van het Mpower Moms Program Basis

☑️ 3 x 1-op-1 gesprekken van 60 minuten
via Zoom

☑️ 3 maanden onbeperkt* Whatsapp contact, zodat je 24/7 je angsten, twijfels en vragen kwijt kunt

* Je kunt je vragen stellen in een tekstberichtje of in een voiceberichtje van max 3 minuten. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer berichten langer zijn de vraag te onduidelijk wordt, waardoor ik minder goed kan helpen. Je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

€597 of 3 maandtermijnen van €219

Mocht je twijfelen of het basisprogramma of het VIP programma iets voor je is en je wilt hier graag met mij over sparren, dan kan dat in een gratis Mpower call. In dit telefonisch gesprek van max 30 minuten kijk ik met je mee naar jouw situatie. We kijken naar hoe jij zou willen zijn als moeder. Waar loop jij tegenaan om dit te realiseren? Hoe ervaar jij het moederschap? Zie het als een soort matchgesprek om te kijken of het klikt en of ik de juiste persoon ben die jou hierbij kan begeleiden.