Mpower moms program

Durf je het eigenlijk niet toe te geven, maar heb je het idee dat het moederschap jou soms zwaar valt? Misschien verlang je stiekem wel eens terug naar de tijd voordat je kinderen had. Dat je een hele nacht door kon slapen en zelfs uit kon slapen! Dat je tijd had om die leuke serie te bekijken of een goed boek te lezen. Er met je partner op uit kon gaan wanneer jij daar zin in had. Een veel zorgelozer leven leiden. Na een lange werkdag uitgeput op de bank ploffen en niks meer moeten.

Je houdt echt heel veel van je kind! En je doet ontzettend je best. Je voelt dat het af en toe wat teveel wordt. Soms valt het je zwaar en weet je niet meer hoe je al die ballen in de lucht moet houden. Je betrapt jezelf er op dat wanneer je even rust hebt onder de douche, dat je dan het liefst even huilt omdat je het zwaar vindt. En van jezelf mag je er niet over klagen, want andere moeders lukt het toch ook? Wat zullen anderen er wel niet van denken als jij echt zegt hoe jij je (af en toe) voelt.

Als je kind huilt, dan merk je dat het je heel veel doet. Dat je er steeds minder goed tegen kunt. Misschien irriteer je je zelfs. Je voelt je heel onrustig en schaamt je soms dat je dit voelt.

Photo by Katie Emslie

Wordt de moeder die jij graag zou willen zijn!

In dit half jaar programma leer jij alles om die moeder te kunnen zijn die jij wilt zijn! Het is een heel uitgebreid programma, waarin je leert om:

 • Rust in je hoofd te creëren
 • Een betere balans te bewaren tussen jezelf, je werk en je gezin
 • Energiek de dag te starten en door te komen
 • Terug te kijken naar je zwangerschap en bevalling (want dat heeft een heel grote invloed op hoe jij nu als moeder bent!)
 • Je echt uit te spreken over wat jij wil
 • Er echt te zijn voor je kleintje zonder in je hoofd met allerlei andere dingen bezig te zijn
 • Vol vertrouwen je to-do list af te krijgen
 • Je focus te behouden op wat jij echt belangrijk vindt
 • Aandacht aan jezelf te besteden zonder schuldgevoel
 • Je relatie met je partner goed te houden nu jullie kinderen hebben
 • Beter te kunnen omgaan met de meningen van anderen, zodat jij vol vertrouwen jouw eigen ding kunt doen
 • De band met je kind(eren) nog meer te verbeteren

Inhoud Mpower moms program

Het half jaar programma bestaat uit een online leeromgeving met 8 verschillende modules over oa het ouderschap, balans en focus. Ook krijg je 4 coach calls met mij en 2 livedagen samen met mij en andere moeders die hetzelfde ervaren als jij! En je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep met de andere moeders waarin jij al je vragen, twijfels en onzekerheden kwijt kunt!

Online leeromgeving

De online leeromgeving bestaat uit:

 • Video’s met oa informatie over het moederschap, je kindje, balans en focus.
 • Werkboeken
 • Oefeningen om makkelijk thuis te kunnen toepassen
 • Tips zodat jij de moeder kunt worden die je wilt zijn!

Je krijgt 6 maanden toegang tot de online leeromgeving, dus mocht je tussendoor op vakantie gaan dan is dat geen enkel probleem.

Meike Hendriks

4 Coach calls

De 4 coach calls met mij kun je inplannen wanneer jij wilt. Een coach call bestaat uit 45 minuten. Je kunt in deze gesprekken alles bespreken waar je tegenaan loopt en al je vragen stellen. Ik denk met je mee en help je obstakels te overwinnen. De coach calls vinden online plaats.

2 livedagen

In de 2 livedagen ontmoet je andere moeders. Met de groep gaan we met praktische opdrachten aan de slag om de moeder te worden die jij wilt zijn! Zonder onrust, zonder schaamte en zonder schuldgevoel, maar met vertrouwen, voldoening en als energieke moeder. De livedagen vinden plaats in Tilburg.

Besloten Facebook groep

In de besloten Facebookgroep kun je 24/7 je vragen, angsten en twijfels kwijt. Doordat er andere moeders in zitten die tegen hetzelfde aanlopen als jij, is er veel herkenning. Uiteraard ben ik ook in deze groep aanwezig om met jou mee te denken.

Past het programma bij jou?

Om te kijken of dit programma echt iets voor je is, bel ik graag met je. Het programma is namelijk niet voor iedereen. Alleen als jij echt wilt dat er iets verandert en bereid bent om actie te ondernemen, dan is dit het programma voor jou!

Je kunt een gratis Mpower gesprek inplannen via de knop hieronder.