Mpower Moms Program

De complete gids voor meer rust, tijd en energie na de geboorte

Durf je het eigenlijk niet toe te geven, maar heb je het idee dat het moederschap jou soms zwaar valt?

Je vindt het niet altijd even makkelijk om te begrijpen wat je baby nodig heeft. Het gehuil maakt je soms radeloos en je weet niet goed wat je moet doen om je baby te kalmeren.

Je zou er zo graag willen zijn voor je kindje, maar je weet niet precies hoe. Het moederschap maakt je onzeker.

Misschien verlang je stiekem wel eens terug naar de tijd voordat je kinderen had. Dat je een hele nacht door kon slapen en zelfs uit kon slapen! Dat je tijd had om die leuke serie te bekijken of een goed boek te lezen.

Er met je partner op uit kon gaan wanneer jij daar zin in had. Een veel zorgelozer leven leiden.

Rust in je hoofd en energie genoeg om de dingen te doen die je leuk vindt, dat is wat je wilt. Geen pijntjes en ongemakken die je hebt overgehouden na je bevalling en waarover je je schaamt om te bespreken met vriendinnen.

Je houdt echt heel veel van je kind! En je doet ontzettend je best. Je voelt dat het af en toe wat teveel wordt. Soms valt het je zwaar en weet je niet meer hoe je al die ballen in de lucht moet houden.

Je betrapt jezelf er op dat wanneer je even rust hebt onder de douche, dat je dan het liefst even huilt omdat je het zwaar vindt. En van jezelf mag je er niet over klagen, want andere moeders lukt het toch ook? Wat zullen anderen er wel niet van denken als jij echt zegt hoe jij je (af en toe) voelt.

Je vindt het lastig om je werk en je gezinsleven te combineren en zou daar graag een goede balans in vinden.

Als je kind slecht slaapt of huilt, dan merk je dat het je heel veel doet. Dat je er steeds minder goed tegen kunt. Misschien irriteer je je zelfs. Je voelt je heel onrustig en schaamt je soms dat je dit voelt.

baby in white shirt lying on bed

Je hebt nu het gevoel dat:

 • Je geen controle hebt over de dag. Je hebt geen plan, je kinderen bepalen hoe jouw dag eruit ziet.
 • Je ervaart stress, want je wilt zoveel, maar hebt zo weinig tijd.
 • Je hebt weinig energie.
 • Je vindt het lastig om een balans te vinden tussen je werk, je gezin en jezelf.
 • De verwachtingen die jij had over hoe jij als moeder zou zijn, kloppen niet met de realiteit.
 • Je relatie staat onder spanning door de komst van jullie kindje.
 • Tijd voor jezelf is zeldzaam. En als je even tijd voor jezelf hebt, scroll je door Facebook of Instagram om te zien hoe andere moeders het moederschap aanpakken
 • Je nieuwe mamalijf maakt je onzeker
 • Je verdwaalt in alles tegenstrijdige adviezen.

Je kinderen zijn maar zo kort zo klein. Je beseft dat het nu tijd is om echt iets te gaan veranderen.
Je wilt meer energie en meer tijd. Bewuster genieten van de tijd samen met je kinderen.

Je bent klaar met angsten, twijfels en onzekerheden en voelt dat het tijd is om de moeder te zijn die je altijd al hebt willen zijn. Dat je zelf de regie neemt en zelf de touwtjes in handen hebt. Jouw kinderen bepalen niet meer hoe jouw dag er uitziet, jij bepaalt dit.

Jij wilt op tijd aanvoelen wanneer het tijd is voor jezelf en neemt die stap dan ook. Zonder schuldgevoel, omdat je weet wat het je oplevert. Door dit op een goede manier toe te passen, zit je de hele dag in een hoge energie.

Je wilt je geen zorgen meer maken over hoe je je werk en je gezin moet combineren. Je wilt er echt zijn voor je kind en niet met 1001 andere dingen in je hoofd bezig zijn, terwijl je aandacht aan je kind geeft.

Jij bent er klaar voor om een energieke en ontspannen moeder te worden! 

IMG_5977

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en bevallingsexpert en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man heeft altijd de helft van de tijd in het buitenland gezeten voor zijn werk, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorgde, terwijl ik ook een eigen bedrijf had. Dit zorgde ervoor dat ik goed moest plannen, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kon houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Daarnaast ben ik de eerste psycholoog in Nederland die de Trauma Buster Technique (een hele zachte, kortdurende techniek voor het verwerken van trauma's) mag toepassen om nare ervaringen rondom zwangerschap, bevalling en het eerste jaar na de geboorte te verwerken.

Life doesn't come with a manual

Zo ziet het Mpower Moms Program eruit

De online leeromgeving

De online leeromgeving bestaat uit 14 verschillende modules over het eerste jaar na de geboorte. Hieronder lees je welke modules dit zijn.

30
32

In iedere module vind je video’s met uitleg over het onderwerp van die module. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktische voorbeelden neem ik je mee in alles wat je wilt weten over het eerste jaar na de geboorte. Alle taboes en onderwerpen waar bijna niet over wordt gesproken, maar die wel belangrijk zijn om te weten als net bevallen moeder, worden behandeld.

Ook vind je werkboeken met oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt, stappenplannen om jou te helpen je rust te bewaren als je er even doorheen zit en bijv een checklist om toe te passen als jij of je kindje ongemakken (zoals reflux, darmkrampjes, pijn aan je hechtingen) ervaart.

Expert masterclasses.

Je krijgt niet alleen mijn kennis en ervaring vanuit mijn studies verloskunde en psychologie en de ervaring die ik heb opgedaan als moeder van 2 kinderen.

Ik heb ook de hulp ingeschakeld van 9 fantastische experts die jou alles vertellen over het herstel na de bevalling en hoe je het leven met je kindje zo makkelijk mogelijk kunt maken.

Alle experts hebben een masterclass voor je opgenomen die te bekijken is in de online leeromgeving.

Hieronder vind je de experts en de masterclasses die zij voor je hebben opgenomen.

34
36

Er zijn 2 varianten van het Mpower Moms Program, een basisvariant en een VIP variant.

De basisvariant kun je volledig zelfstandig volgen. Je krijgt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met 14 modules. Onderwerpen die aan bod komen zijn oa welke invloed jouw zwangerschap en bevalling hebben op het moederschap, vervelende gevoelens leren ombuigen naar fijne gevoelens waardoor je beter kunt genieten van je gezin, de do's en don'ts wanneer je tijd voor jezelf hebt, eerste hulp bij ongemak voor de baby en de mama, de veranderende relatie met je partner en hoe je de band met je kind kunt versterken.

De VIP variant is inclusief 1-op-1 begeleiding. Je krijgt hierbij alles van de basisvariant + drie 1-op-1 calls met mij van 60 minuten. En je krijgt 3 maanden onbeperkt contact via Whatsapp, zodat jij 24/7 al je vragen, twijfels en onzekerheden kwijt kunt! Je krijgt extra tips, oefeningen en adviezen die ervoor zorgen dat jij daadwerkelijk jouw doelen behaald.

In de VIPvariant van het Mpower Moms Program krijg je naast de online omgeving ook dit erbij:

3 coach calls

In totaal heb je 3 coach calls met mij. Iedere maand 1 call van 60 minuten. Je kunt in deze gesprekken alles bespreken waar je tegenaan loopt en al je vragen stellen. Ik denk met je mee en help je obstakels te overwinnen. De coach calls vinden online plaats via Zoom.

Onbeperkt contact via Whatsapp

Via Whatsapp kun je 3 maanden lang 24/7 je vragen, angsten en twijfels kwijt via een tekstberichtje of een voiceberichtje van max 3 minuten. Op het moment dat je iets wilt gaan veranderen, krijg je te maken met allerlei onzekerheden. Daarom ben ik er voor jou om je te ondersteunen, zodat jij het gewenste resultaat ook echt gaat bereiken. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord.

De complete gids voor meer rust, tijd en energie na de geboorte

Het Mpower Moms Program is voor iedereen die:

 • Het eerste jaar na de geboorte goed voorbereid wil zijn.
 • Sneller de behoeftes van je baby wil leren herkennen en daarop inspelen.
 • Meer vertrouwen wil hebben in jezelf als moeder.
 • Op een ontspannen manier het eerste jaar wil beleven.
 • Een compleet naslagwerk wil hebben voor het eerste jaar na de geboorte. Handig als je even niet meer weet hoe je het allemaal moet aanpakken!
Foto met Evi

Stel je eens voor dat jij nu die relaxte, ontspannen moeder bent. Dat je rust in je hoofd hebt. Energie voor 10. Echt aandacht hebt voor je kinderen zonder afgeleid te raken. Dat je weet wat je moet doen als je baby ongemakken ervaart, zoals reflux, krampjes of tandjes die doorkomen. Dat je oefeningen hebt om je bekkenbodem te trainen, zodat je klachten kunt voorkomen. dat je de tijd hebt om dat ene goede boek te lezen wat al zo lang op je verlanglijstje staat. Hoe zou dat voor je zijn?

Je hebt nu 2 keuzes.

Keuze 1 is door blijven gaan zoals je altijd hebt gedaan. Het zelf nog even aankijken. Vraag jezelf eens af: hoe lang doe je dat al? Hoe lang kijk je het al aan? Wat is er de afgelopen tijd veranderd? Iedere dag waarop jij niks verandert en de dagen er hetzelfde blijven uitzien, is weer een dag dat je kinderen zijn gegroeid. Hoe bewust ben jij hiervan? Hoe goed besef jij dat je kinderen maar zo kort zo klein zijn? Je weet ook dat als je nu niks doet, het alleen maar meer irritatie en frustratie oplevert en je er echt geen leukere moeder van wordt.

Keuze 2 is dat je klaar bent met aanmodderen en wilt dat er echt iets verandert. Je wilt die energieke en ontspannen moeder zijn waarop je kinderen later terug kijken en zeggen: 'dat heb je goed gedaan mam.' Je bent er klaar mee om geleefd te worden en wilt nu de regie terug pakken. Je komt nu in actie.

De keuze is aan jou.

Ervaringen van moeders die het Mpower Moms Program hebben gevolgd

9
10
11
12

Investering

Mpower Moms Program Basis

☑️ 14 online modules

☑️ Masterclasses van 9 experts

☑️ Inclusief meer dan 20 uur aan video en audio, invulbare werkboeken, checklists, stappenplannen, oefeningen en tips van honderden moeders

☑️ Alle video's ook te beluisteren als podcast, zodat je onderweg gemakkelijk de modules kunt volgen.

☑️ Levenslang toegang tot de online leeromgeving, inclusief alle lessen, materialen en updates

€247 of 3 maandtermijnen van €90

Mpower Moms Program VIP

☑️ Alles van het Mpower Moms Program Basis

☑️ 3 x 1-op-1 gesprekken van 60 minuten
via Zoom

☑️ 3 maanden onbeperkt* Whatsapp contact, zodat je 24/7 je angsten, twijfels en vragen kwijt kunt

* Je kunt je vragen stellen in een tekstberichtje of in een voiceberichtje van max 3 minuten. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer berichten langer zijn de vraag te onduidelijk wordt, waardoor ik minder goed kan helpen. Je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

€597 of 3 maandtermijnen van €219

Mocht je twijfelen of het basisprogramma of het VIP programma iets voor je is en je wilt hier graag met mij over sparren, dan kan dat in een gratis Mpower call. In dit telefonisch gesprek van max 30 minuten kijk ik met je mee naar jouw situatie. We kijken naar hoe jij zou willen zijn als moeder. Waar loop jij tegenaan om dit te realiseren? Hoe ervaar jij het moederschap? Zie het als een soort matchgesprek om te kijken of het klikt en of ik de juiste persoon ben die jou hierbij kan begeleiden.