Mpower Moms Program

Durf je het eigenlijk niet toe te geven, maar heb je het idee dat het moederschap jou soms zwaar valt? Misschien verlang je stiekem wel eens terug naar de tijd voordat je kinderen had. Dat je een hele nacht door kon slapen en zelfs uit kon slapen! Dat je tijd had om die leuke serie te bekijken of een goed boek te lezen. Er met je partner op uit kon gaan wanneer jij daar zin in had. Een veel zorgelozer leven leiden. Na een lange werkdag uitgeput op de bank ploffen en niks meer moeten. Rust in je hoofd en energie genoeg om de dingen te doen die je leuk vindt, dat is wat je wilt.

Je houdt echt heel veel van je kind! En je doet ontzettend je best. Je voelt dat het af en toe wat teveel wordt. Soms valt het je zwaar en weet je niet meer hoe je al die ballen in de lucht moet houden. Je betrapt jezelf er op dat wanneer je even rust hebt onder de douche, dat je dan het liefst even huilt omdat je het zwaar vindt. En van jezelf mag je er niet over klagen, want andere moeders lukt het toch ook? Wat zullen anderen er wel niet van denken als jij echt zegt hoe jij je (af en toe) voelt. Je vindt het lastig om je werk en je gezinsleven te combineren en zou daar graag een goede balans in vinden.

Als je kind huilt, dan merk je dat het je heel veel doet. Dat je er steeds minder goed tegen kunt. Misschien irriteer je je zelfs. Je voelt je heel onrustig en schaamt je soms dat je dit voelt.

80357102_149822113094810_33250232351326208_n

Je hebt nu het gevoel dat:

 • Je geen controle hebt over de dag. Je hebt geen plan, je kinderen bepalen hoe jouw dag eruit ziet.
 • Je ervaart stress, want je wilt zoveel, maar hebt zo weinig tijd.
 • Je energieniveau is laag.
 • Je vindt het lastig om een balans te vinden tussen je werk, je gezin en jezelf.
 • De verwachtingen die jij had over hoe jij als moeder zou zijn, kloppen niet met de realiteit.
 • Je relatie staat onder spanning door de komst van jullie kindje.
 • Tijd voor jezelf is zeldzaam. En als je even tijd voor jezelf hebt, scroll je door Facebook of Instagram om te zien hoe andere moeders het moederschap aanpakken

Je kinderen zijn maar zo kort zo klein. Je beseft dat het nu tijd is om echt iets te gaan veranderen.
Je wilt meer energie en meer tijd. Bewuster genieten van de tijd samen met je kinderen.

Je bent klaar met angsten, twijfels en onzekerheden en voelt dat het tijd is om de moeder te zijn die je altijd al hebt willen zijn. Je neemt zelf de regie, hebt zelf de touwtjes in handen. Je laat jouw kinderen niet meer bepalen hoe jouw dag er uitziet. 

Je voelt op tijd aan wanneer het tijd is voor jezelf en neemt die stap ook. Zonder schuldgevoel, omdat je weet wat het je oplevert. Door dit op een goede manier toe te passen, zit je de hele dag in een hoge energie.

Je maakt je geen zorgen meer over hoe je je werk en je gezin moet combineren. Doordat jij de Mpower methode toepast, weet jij precies hoe je dit kunt managen. Daardoor heb je ook gerichte aandacht voor je kind, omdat je in je hoofd niet meer met 1001 andere dingen bezig bent.

Jij bent er klaar voor om een energieke en ontspannen moeder te worden! 

IMG_5977

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en coach en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man zit de helft van de tijd in het buitenland, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorg, terwijl ik ook een eigen bedrijf heb. Dit vraagt om een goede planning, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kan houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkelt die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Life doesn't come with a manual

Zo ziet het Mpower Moms Program eruit

Het Mpower Moms Program bestaat uit een online leeromgeving met verschillende modules over het belangrijkste waar jij als moeder tegenaan loopt. Onderwerpen die aan bod komen zijn oa wennen na je bevalling, me-time, energiek en enthousiast worden en blijven, de veranderende relatie met je partner en de band met je baby versterken. Ook krijg je 3 coach calls met mij. En je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep met de andere moeders waarin jij al je vragen, twijfels en onzekerheden kwijt kunt!

De online leeromgeving

De online leeromgeving bestaat uit 10 verschillende modules. De modules die aan bod komen zijn:

  1. De invloed van jouw zwangerschap en bevalling op hoe je als moeder bent
  2. Wennen na je bevalling
  3. De juiste mindset als moeder
  4. Me-time zonder schuldgevoel
  5. Zo creëer je de perfecte balans tussen werk, gezin en jezelf
  6. Energiek en enthousiast, hoe word je dat?
  7. Stay focussed
  8. Verdrietig zijn mag! Moeder zijn is een rollercoaster van emoties
  9. De veranderende relatie met je partner, hoe houd je je relatie gezond nu er een kindje is?
  10. Versterk de band met je baby
78182256_147272410016447_4907156098827419648_n

In iedere module vind je video’s waarin ik je alles vertel over het onderwerp van die module, zoals een goede hechting met je kindje en hoe krijg je rust in je hoofd. Je krijgt werkboeken met oefeningen om makkelijk thuis te kunnen toepassen. En ik geef je tips zodat jij relaxt door het leven kan gaan en je je energie hoog houdt gedurende de dag

23 november start het programma. Je krijgt 3 maanden toegang tot de online leeromgeving, dus mocht je tussendoor op vakantie gaan dan is dat geen enkel probleem.

3 coach calls

In totaal heb je 3 coach calls met mij. Iedere maand 1 call van 45 minuten. Je kunt in deze gesprekken alles bespreken waar je tegenaan loopt en al je vragen stellen. Ik denk met je mee en help je obstakels te overwinnen. De coach calls vinden online plaats via Zoom.

Besloten Facebookgroep

In de besloten Facebookgroep kun je 24/7 je vragen, angsten en twijfels kwijt. Doordat er andere moeders in zitten die tegen hetzelfde aanlopen als jij, is er veel herkenning. Uiteraard ben ik ook in deze groep aanwezig om met jou mee te denken.

Word een energieke en ontspannen moeder!

In dit programma leer jij alles een ontspannen en energieke moeder te zijn! Het is een programma waarin je leert om:

 • Rust in je hoofd te creëren
 • Een betere balans te bewaren tussen jezelf, je werk en je gezin
 • Energiek de dag te starten en door te komen
 • Terug te kijken naar je zwangerschap en bevalling (want dat heeft een heel grote invloed op hoe jij nu als moeder bent!)
 • Je echt uit te spreken over wat jij wil
 • Er echt te zijn voor je kleintje zonder in je hoofd met allerlei andere dingen bezig te zijn
 • Vol vertrouwen je to-do list af te krijgen
 • Je focus te behouden op wat jij echt belangrijk vindt
 • Aandacht aan jezelf te besteden zonder schuldgevoel
 • Je relatie met je partner goed te houden nu jullie kinderen hebben
 • Beter te kunnen omgaan met de meningen van anderen, zodat jij vol vertrouwen jouw eigen ding kunt doen
 • De band met je kind(eren) nog meer te verbeteren
Foto met Evi

Stel je eens voor dat jij nu die relaxte, ontspannen moeder bent. Dat je rust in je hoofd hebt. Energie voor 10. Echt aandacht hebt voor je kinderen zonder afgeleid te raken. Dat je weer tijd hebt om dat ene goede boek te lezen wat al zo lang op je verlanglijstje staat. Hoe zou dat voor je zijn?

Je hebt nu 2 keuzes.

Keuze 1 is door blijven gaan zoals je altijd hebt gedaan. Het zelf nog even aankijken. Vraag jezelf eens af: hoe lang doe je dat al? Hoe lang kijk je het al aan? Wat is er de afgelopen tijd veranderd? Iedere dag waarop jij niks verandert en de dagen er hetzelfde blijven uitzien, is weer een dag dat je kinderen zijn gegroeid. Hoe bewust ben jij hiervan? Hoe goed besef jij dat je kinderen maar zo kort zo klein zijn? Je weet ook dat als je nu niks doet, het alleen maar meer irritatie en frustratie oplevert en je er echt geen leukere moeder van wordt.

Keuze 2 is dat je klaar bent met aanmodderen en wilt dat er echt iets verandert. Je wilt die energieke en ontspannen moeder zijn waarop je kinderen later terug kijken en zeggen: 'dat heb je goed gedaan mam.' Je bent er klaar mee om geleefd te worden en wilt nu de regie terug pakken. Je komt nu in actie.

De keuze is aan jou.

Ervaringen

Dit is de eerste keer dat ik het Mpower Moms Program lanceer in combinatie met de online leeromgeving. Hieronder lees je ervaringen van deelnemers aan de Mpower Intensive.

'Ik voel me nu veel rustiger en zelfverzekerder. Voordat ik de Mpower Intensive volgde, was ik heel gestrest en de hele dag door bezig met dingen die ik niet leuk vond, maar waarvan ik dacht dat ze belangrijk waren. Hierdoor ervaarde ik veel druk en geen tijd voor mezelf. Nu weet ik prioriteiten te stellen, waardoor ik meer van mijn kind kan genieten. Als ik aandacht heb voor mijn kind, dan ben ik echt met mijn kind bezig en niet met andere dingen in mijn hoofd. Ik voel me meer ontspannen en mijn kind voelt dat ook, waardoor hij minder driftbuien heeft en het gezelliger is bij ons thuis.' Marloes, 34 jaar

‘Dat mijn gedachten bepalen hoe ik mij voel, had ik niet gedacht. Ook niet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor wat ik denk en dus hoe ik mij voel. Door middel van het stappenplan wat ik heb gekregen, weet ik precies wat ik moet doen als ik voel dat het me teveel wordt. Daardoor kan ik mezelf tot rust brengen en heb ik minder last van woede uitbarstingen en huilbuien. Fijn voor mezelf, maar ook voor mijn man en kinderen. Ik ben weer een gezellige, leuke moeder in plaats van een gefrustreerde en gestresste moeder.’  Judith, 31 jaar

Investering

23 november start het programma. Dit is de eerste keer dat ik het programma lanceer in combinatie met de online leeromgeving. Daarom kun je deze ronde extra voordelig instappen. De investering voor het Mpower Moms Program bedraagt nu €697,-

Om te kijken of dit programma echt iets voor je is, bel ik graag met je. Het programma is namelijk niet voor iedereen. Alleen als jij echt wilt dat er iets verandert en bereid bent om actie te ondernemen, dan is dit het programma voor jou!

Je kunt een gratis Mpower gesprek inplannen via de knop hieronder.

71819434_112043303539358_7922508292088135680_n