pregnant woman standing near green plants

#106 2 bijzondere bevallingen – Ervaringsverhaal van Monique

Monique is 2 keer bevallen en allebei haar bevallingen waren erg bijzonder. Bij haar eerste bevalling wilde ze heel graag thuis in bad bevallen, maar moest ze na 1,5 uur persen met de ambulance naar het ziekenhuis. Hoe het voor haar was om met persweeën in de ambulance te liggen en hoe ze haar bevalling heeft ervaren, legt ze uit in deze podcast.

De tweede bevalling van Monique was een hele mooie badbevalling waarbij haar dochter in de vliezen is geboren. Helaas moest ze na de bevalling alsnog naar het ziekenhuis. In de podcast legt ze uit wat er precies gebeurde en geeft ze tips aan moeders die onverwachts tijdens of na de bevalling alsnog naar het ziekenhuis moeten.

Het zijn 2 hele mooie, inspirerende bevallingsverhalen, omdat het laat zien dat bevallingen niet te plannen zijn. Zelfs als het anders loopt dan gepland, kun je er met een positief gevoel op terugkijken.

Ben je benieuwd naar Monique Eindhoven? Meer informatie over Monique vind je op www.mama-enik.nl of volg haar op Instagram: instagram.com/mamaenik

Klik hier om de podcast te beluisteren.

Ook is de Mpower Moms Podcast te beluisteren via Spotify, iTunes en Soundcloud.

Deel dit bericht