man kissing woman's forehead white holding ultrasound photo

#113 Hoe belangrijk zijn de eerste 1000 dagen? – In gesprek met geboortecoach Lyke

Wat voor indrukken krijgt je kindje al mee in de baarmoeder? Wat voor impact heeft een bevalling op je kindje? Hoe zijn je zwangerschap en bevalling van invloed op je latere leven? Waarom zijn de eerste 1000 dagen nou eigenlijk zo belangrijk voor een kindje?

In deze podcastaflevering ga ik in gesprek met zwangerschapscoach en geboortecoach Lyke Messelink. De eerste 1000 dagen (gerekend vanaf de conceptie tot ongeveer het tweede levensjaar) zijn enorm belangrijk voor de rest van je leven.

Lyke legt uit welke invloeden je kindje al tijdens de zwangerschap en bevalling meekrijgt en hoe jij hier als ouder aan kunt bijdragen. De eerste 1000 dagen vormen de basis van je kindje en hebben invloed op zijn/ haar ontwikkkeling. Een enorme aanrader dus om meer te weten te komen over wat er deze 1000 dagen precies gebeurt en hoe jij hier als ouder op in kunt spelen, zodat je kindje een goede start krijgt.

Ben je benieuwd naar Lyke Messelink? Meer informatie over Lyke vind je op www.babyblueprint.nl of volg haar op Instagram: instagram.com/babyblueprint.nl

Klik hier om de podcast te beluisteren.

Ook is de Mpower Moms Podcast te beluisteren via Spotify, iTunes en Soundcloud.

Deel dit bericht