Mpower Intensive

Meer balans en energie in 2,5 uur

Ben jij het beu dat je steeds onrust ervaart? De dag vliegt voorbij en je doet heel veel, maar je hebt ook het idee dat je geleefd wordt.

Je geniet niet echt en bent steeds lijstjes in je hoofd aan het maken met wat er allemaal nog moet gebeuren. Ben je met je kind bezig, dan denk je aan de wasjes die nog gedraaid moeten worden en ben je met huishoudelijke taken bezig, dan voelt het alsof je meer aandacht aan je kind zou moeten besteden.

Lastig! Want hoe vind je nu die balans? En dan moet je ook nog werken. Hoe ga je dat allemaal aanpakken?

Je weet dat de tijd die je hebt spaarzaam is. Het is belangrijk voor je om deze tijd op een juiste manier te besteden. Je wilt namelijk alles gedaan krijgen wat je graag wilt doen, zonder er zelf aan onderdoor te gaan, maar je weet niet goed hoe je dit kunt aanpakken.

Je wilt 's ochtends energiek je bed uitstappen en deze energie vasthouden gedurende de dag, maar vindt het lastig om je energie de hele dag hoog te houden.

Bewuster genieten van deze tijd samen met je kind(eren), dat is wat je wilt.

82788007_169080321168989_8367472023554752512_n

Je hebt nu het gevoel dat:

 • Tijd voor jezelf zeldzaam is. Je zou graag meer tijd besteden aan dingen die jij leuk vindt, maar hebt het gevoel dat hier geen ruimte voor is.
 • Je weinig energie hebt. Je bent constant druk en opladen zit er niet in.
 • Je soms niet weet hoe je de dag door moet komen, zo moe ben je.
 • Je hoofd vol zit. Er is zoveel wat je moet doen, het is een chaos en daardoor loop je steeds achter de feiten aan.
 • Je vindt het lastig om een balans te vinden tussen je werk, je gezin en jezelf.

Je kinderen zijn maar zo kort zo klein. Je beseft dat het tijd is om nu echt iets te gaan veranderen.
Je wilt rust in je hoofd, je energiek voelen en een fijne balans tussen je werk en je gezin.

Je bent de chaos in je hoofd beu en wilt hier grip op krijgen, zodat je overzicht hebt. Je wilt met gerichte aandacht tijd besteden aan je kinderen, zonder dat je in je hoofd met 1001 andere dingen bezig bent. 

Je merkt dat je halverwege de dag een dipje hebt en wilt het liefst de hele dag door in een hoge energie zitten, waardoor je al je tijd effectief kunt besteden. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Eigenlijk zou je heel graag dat boek willen lezen wat al zo lang op je nachtkastje ligt of die spannende serie kijken, maar je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen en hebt de rust niet om hier voor te gaan zitten.

Je voelt je af en toe tekortschieten op je werk of in je gezin, omdat je niet goed weet hoe je dit op een fijne manier kunt combineren. Je wilt meer rust, meer plezier en meer vertrouwen en bent bereid om hiervoor actie te ondernemen.

IMG_5977

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en coach en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man zit de helft van de tijd in het buitenland, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorg, terwijl ik ook een eigen bedrijf heb. Dit vraagt om een goede planning, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kan houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Where focus goes, energy flows

Zo ziet de Mpower Intensive eruit

De Mpower Intensive is een 1-op-1 programma dat bestaat uit 1 dagdeel van 2,5 uur OF 1 x 1,5 uur en 1 x 1 uur. Net wat jij het fijnste vindt. Het gesprek is volledig online via Zoom. Geen gedoe met reistijd dus, want tijd is kostbaar als moeder.

Je leert wat er voor nodig is om een meer energieke moeder te kunnen zijn! Om echt te kunnen genieten van je kindje(s). Je krijgt tips en oefeningen om meer relaxt in het leven te staan, zonder in je hoofd van alles te moeten. Je weet wanneer het jou teveel gaat worden en trapt tijdig op de rem. Je geeft ruimte aan je gevoelens en krijgt grip op je gedachten. De sfeer thuis wordt fijner. Na dit programma weet jij concreet hoe jij nu echt een ontspannen en energieke moeder kunt zijn.

Foto voor website

Wat leer je tijdens de Mpower Intensive?

 • Hoe je energiek de dag kunt beginnen en je energie hoog kunt houden gedurende de dag
 • Hoe je een betere balans kunt vinden tussen je werk, je gezin en jezelf
 • Om aandacht aan jezelf te besteden zonder schuldgevoel
 • Hoe je je tijd effectief in kunt delen, zonder er zelf aan onderdoor te gaan
 • Een goede planning maken die voor jou werkt, zodat je ontspannen de dag doorkomt
 • Om elke avond met een voldaan gevoel de dag af te sluiten
80357102_149822113094810_33250232351326208_n

Stel je eens voor dat je rust in je hoofd hebt. Je hebt geen stress meer of je alles wel af krijgt, want je weet effectief met je tijd om te gaan. Je hebt aandacht voor je kinderen zonder dat je allemaal lijstjes in je hoofd aan het maken bent. Je hebt de hele dag door genoeg energie waardoor je veel aankunt en als er dan toch een dipje is, weet je jezelf snel te herpakken. Hoe zou dat voor je zijn?

Je hebt nu 2 keuzes.

Keuze 1 is door blijven gaan zoals je altijd hebt gedaan.Het zelf nog even aankijken. Vraag jezelf eens af: hoe lang doe je dat al? Hoe lang kijk je het al aan? Wat is er de afgelopen tijd veranderd? Iedere dag waarop jij niks verandert en de dagen er hetzelfde blijven uitzien, is weer een dag dat je kinderen zijn gegroeid. Hoe bewust ben jij hiervan? Hoe goed besef jij dat je kinderen maar zo kort zo klein zijn? Je weet ook dat als je nu niks doet, het alleen maar meer irritatie en frustratie oplevert en je er echt geen leukere moeder van wordt.

Keuze 2 is dat je klaar bent met aanmodderen en wilt dat er echt iets verandert. Je wilt die energieke en ontspannen moeder zijn waarop je kinderen later terug kijken en zeggen: 'dat heb je goed gedaan mam.' Je bent er klaar mee om geleefd te worden en wilt nu de regie terug pakken. Je komt nu in actie.

De keuze is aan jou.

Ervaringen

'Ik voel me nu veel rustiger en zelfverzekerder. Voordat ik de Mpower Intensive volgde, was ik heel gestrest en de hele dag door bezig met dingen die ik niet leuk vond, maar waarvan ik dacht dat ze belangrijk waren. Hierdoor ervaarde ik veel druk en geen tijd voor mezelf. Nu weet ik prioriteiten te stellen, waardoor ik meer van mijn kind kan genieten. Als ik aandacht heb voor mijn kind, dan ben ik echt met mijn kind bezig en niet met andere dingen in mijn hoofd. Ik voel me meer ontspannen en mijn kind voelt dat ook, waardoor hij minder driftbuien heeft en het gezelliger is bij ons thuis.' Marloes, 34 jaar

‘Dat mijn gedachten bepalen hoe ik mij voel, had ik niet gedacht. Ook niet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor wat ik denk en dus hoe ik mij voel. Door middel van het stappenplan wat ik heb gekregen, weet ik precies wat ik moet doen als ik voel dat het me teveel wordt. Daardoor kan ik mezelf tot rust brengen en heb ik minder last van woede uitbarstingen en huilbuien. Fijn voor mezelf, maar ook voor mijn man en kinderen. Ik ben weer een gezellige, leuke moeder in plaats van een gefrustreerde en gestresste moeder.’  Judith, 31 jaar

Investering

De investering voor de Mpower Intensive bedraagt €297,-

Je hele leven kun je gebruik maken van de tools en tips die je meekrijgt. Niet alleen nu je kinderen klein zijn, maar ook later. Want als je eenmaal de code hebt gekraakt, dan is het eigenlijk heel simpel en makkelijk toe te passen de rest van je leven.

71819434_112043303539358_7922508292088135680_n