Gratis online masterclass:

Word een relaxte moeder: 5 must-do's voor meer rust in jezelf

Je ontvangt ook mijn e-mails die ervoor zorgen dat jij een ontspannen en relaxte moeder wordt. Uitschrijven kan met één klik. (Privacy Policy)

Foto park

Je ontdekt in de masterclass:

✅ Wat de nummer 1 reden is waarom 80% van de moeders een opgejaagd gevoel heeft

✅ De 5 belangrijkste tools die direct zorgen voor meer rust en ontspanning

✅ Gouden tips die stress en spanning tegengaan

✅ Het ene ding wat ervoor gaat zorgen dat je weer een leuke, ontspannen moeder kunt zijn

✅ Het geheim voor meer rust in je hoofd EN lijf

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

✅ Voor moeders die er klaar mee zijn om altijd maar 'aan' te staan en constant bezig te zijn en verlangen naar meer rust en ontspanning.

❌ Deze masterclass is niet voor jou als jij 100% tevreden bent in het moederschap en niks wilt veranderen.

 

In deze online masterclass vertel ik je de 5 must-do's voor meer rust in jezelf, zodat jij een meer ontspannen moeder kunt zijn.

Ik vertel je alle strategieën die ik tijdens mijn opleidingen verloskunde en psychologie heb geleerd en die ikzelf en honderden andere moeders toepassen om meer rust en ontspanning te ervaren in het moedershap.

Zie je om je heen dat het moederschap bij anderen veel makkelijker en op een meer ontspannen manier gaat en wil je dit zelf ook? Meld je dan aan voor deze masterclass en ervaar meer rust in jezelf, zodat jij ook een relaxte moeder kunt zijn 💫

 

Inmiddels is deze masterclass al door >2000 moeders bekeken! Ben jij er ook bij? 

82788007_169080321168989_8367472023554752512_n

Wie ben ik?

Ik ben Meike Hendriks, psycholoog en bevallingsexpert en kwam al heel jong in aanraking met net bevallen moeders door mijn studie verloskunde. Tijdens mijn stages zag ik wat er gebeurde op het moment dat iemand net een kind had gekregen. Hoe sommige moeders aan het worstelen waren met het moederschap. Alles verandert namelijk als je een kind krijgt. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied. Je krijgt geen handleiding mee als je moeder wordt, maar vrijwel iedereen ervaart hetzelfde proces. Daarom wilde ik hier iets mee doen. Ik wilde moeders ondersteunen op het moment dat ze net bevallen zijn, zodat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan hun leven met een klein kind en bewuster kunnen genieten.

Ik besloot psychologie te gaan studeren, zodat ik de juiste tools in handen kreeg om iemand hier ook daadwerkelijk mee te kunnen begeleiden. Een eigen bedrijf starten was altijd een droom. Na mijn studie wist ik dat het tijd was om hier iets mee te doen en heb ik Mpower moms opgericht.

In 2019 en 2020 ben ik zelf moeder geworden en heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms kan zijn om jezelf staande te houden. Mijn man heeft altijd de helft van de tijd in het buitenland gezeten voor zijn werk, waardoor ik in die periode alleen voor onze kinderen zorgde, terwijl ik ook een eigen bedrijf had. Dit zorgde ervoor dat ik goed moest plannen, zodat ik deze drukke tijd met 2 jonge kinderen daadwerkelijk vol kon houden, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Ik heb de Mpower methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ook jij jezelf staande weet te houden in drukke periodes, zodat jij jezelf niet verliest, maar een energieke en ontspannen moeder wordt.

Daarnaast ben ik de eerste psycholoog in Nederland die de Trauma Buster Technique (een hele zachte, kortdurende techniek voor het verwerken van trauma's) mag toepassen om nare ervaringen rondom zwangerschap, bevalling en het eerste jaar na de geboorte te verwerken.

Meld je gratis aan voor de online masterclass:

Word een relaxte moeder: 5 must-do's voor meer rust in jezelf!